5 (4)

Dezvăluiri bombă despre relaţia dintre Carmen, fiica lui Adi Minune, şi Franco, „ginerele” manelistului. Conform unor apropiaţi, ar exista o serie de fotografii în care adolescenta apare goală şi chiar şi filmuleţe în care Carmen ar face videochat pentru iubitul ei.

O sursă din anturajul lui Franco a dezvăluit la o emisiune de la Kanal D faptul că există nu doar poze în care Carmen apare goală, şi care circulă la liber pe net, dar şi filmuleţe în care bruneta în vârstă de doar 16 ani ar face videochat pentru Franco.

Tânărul s-ar folosi de aceste filme, aşa cum mărturisea şi Minune acum câteva zile, pentru ao şantaja pe Carmen să fugă şi să rămână cu el.
„El are în telefon nişte filmuleţe cu Carmen, ca şi când ar face videochat şi nişte poze cu ea dezbrăcată. Unele fotografii circulă pe Internet. El se laudă cu acele filmuleţe. Se lăuda de câte ori se certa cu Carmen. Le spunea băieţilor din anturaj: „Aţi văzut, mă, ce am făcut cu ea? Ia uitaţi”. Şi le arăta filmuleţele. El i-a spus să fugă cu el, dar ea nu a vrut. Şi i-a spus că dacă nu face asta, arată pozele”, a declarat sursa la Kanal D.

Citeste si...  CARMEN BRUMA SI MIRCEA BADEA AU FACUT UN "LUCRU" DE CARE SUNT TARE MANDRI! VLAD, BAIETELUL LOR!