Stefano Gabbana a sarit in apararea partenerului sau de design, Domenico Dolce, in urma scandalului starnit de declaratiile acestuia despre ferilizarile in vitro. Mai mult, Gabbana il ataca pe Elton John si il numeste ignorant.

Stefano-Gabbana-il-numeste-pe-Elton-John-ignorant-Scandalul-declansat-de-Dolce-Gabbana-ia-proportii-_1280x723
Artistul britanic i-a criticat pe cei dou designeri italieni pentru ca si-au exprimat opinia conform careia familia traditionala – compusa din mama, tata si copii – este cum ar trebui sa fie, spunand ca le considera parerile ca pierzand pasul cu timpurile.

Dolce are propriile lui idei. Atacurile astea sunt fasciste„, a declarat Gabbana pentru ziarul italian Corriere della Sera. „Nu ma asteptam la asta de la o persoana precum Elton John pe care il consideram – subliniez consideram – inteligent. Predici intelegerea, predici toleranta si apoi ataci? Doar pentru ca cineva are alte parerei decat tine? Oare asta este un mod democratic de a gandi? Iluminat? Este ignorant, in sensul ca neaga alte puncte de vedere care poate nu sunt ale lui, dar merita acelasi respect„, a mai spuse Stefano Gabbana.

Initial, Gabbana a raspuns atacului ieri, cu o declaratie mai retinuta, spunand ca „Nu a fost niciodata intentia noastra sa judecam aegerile altor oameni. Credem in libertate si iubire”.

Citeste si...  Casa Albă a permis NSA-ului să spioneze Internetul „pentru a identifica hackerii”