Uite cum o sorbea din ochi pe Cristina, una din marile lui iubiri

topeasca_banica2_80046a2127

Au trăit o frumoasă şi foarte intensă poveste de dragoste. Din păcate, nu le-a fost scris să rămână împreună. Dar, ea, o seducătoare femeie, rămâne una dintre cele mai iubite fiinţe din viaţa lui.

Ştefan Bănică a fost mare iubăreţ la viaţa lui. Renumitul artist se poate lăuda că prin aşternuturile lui au trecut nu doar femei frumoase, dar şi celebre.

Una dintre aceste femei este nimeni alta decât Cristina Ţopescu, cea alături de care Bănică a trăit o poveste de dragoste pe cât de frumoasă şi intensă, pe atât de năbădăioasă.

Relaţia lor a fost una extrem de pasională, care i-a marcat pe amândoi. La acea vreme, Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică formau un cuplu extraordinar de frumos. Artistul era îndrăgostit lulea şi asta se vedea din fiecare gest al său.

Într-o înregistrare de pe vremea când cei doi, tineri, frumoşi şi foarte îndrăgostiţi, prezentau Festivalul de la Mamaia, în anul 1992, gesturile şi privirile lor spun mai mult decât orice cuvânt.

Bănică îşi sorbea din priviri iubita de atunci care, la rândul ei radia lângă el, chimia şi pasiunea dintre ei fiind mai mult decât evidentă.

Se potriveau perfect şi formau o pereche cu adevărat reuşită. Din păcate, drumurile celor doi s-au despărţit, fiecare văzându-şi de viaţă alături de altcineva.

 

Citeste si...
Bori Becker, fascinat de meciul dintre Halep şi Şarapova