La Steaua problemele se tin lant de o buna perioada de vreme. Expulzata din Gencea in urma problemelor cu armata, ramasa fara sprijinul fanilor, calatoreste de la un stadion la altul pentru a se putea antrena si juca, acum Steaua a ramas si fara antrenor.  Campioana s-a mutat la Pitesti pentru  meciul cu Astra. Lucrurile pareau ca se vor indrepta iar la Pitesti Steau a fost primita cu bratele deschise. In tribune au fost peste 11.000, dar acest lucru nu a putut garanta si victoria Stelei. Mirel Rădoi şi-a dat demisia dupa ce a fost batut de Astra la ultima faza a jocului cind Gaman a inscris cu o lovitura de cap.mirel_radoi

“Am luat hotărîrea de a nu mai continua. E momentul să ne despărțim. Rezultatele de pînă acum m-au convins. Dacă filosofia nu dă rezultate, ne asumăm această responsabilitate. Stafful trebuie să rămînă în continuare, pentru ca echipa să nu treacă prin momente și mai grele. Indiferent ce se întîmpla, decizia era luată. Sînt singurul responsabil. Sper ca începînd de miercuri să cîștige. Nu mai contează jocul, ci punctele. Sper ca antrenorii care se tot dau steliști la TV să vină să să ajute echipa! Ei au mai fost chemați, dar au cerut 25.000 de euro. Să vină pe alți bani și să arate cît de steliști sînt. Dacă nu am nici licență, ce oferte să am? Trebuie să-mi continui studiile. Mi-aș fi dorit să nu fim în această situație”, a zis Mirel Rădoi la finalul jocului cu Astra.

Citeste si...  România U21 luptă împotriva Franţei pentru locul fruntaş în grupa C

Mirel Radoi luase decizia de a pleca chiar inaintea meciului si indiferent de rezultat acesta ar fi facutr anuntul. Totusi, se pare ca Radoi nu va sta prea departe de Steaua si exista posibilitatea ca acesta sa imbrace costumul si sa detina o functie de conducere in cadrul clubului sau sa se acupe de anumite sectii.