Speak şi Cristina Ştefania sunt pregătiţi să fie părinţi, cei doi sunt în culmea fericirii şi se iubesc enorm. Sunt prezenţi la multe evinemente şi par de nedespărţit.

Ştefania, iubita artistului a trecut din poziţia de dansatoare, în cea de cântăreaţă şi pare să i se potrivească de minune. Artista şi-a lansat primul single care a fost un adevărat succes, iar mai apoi cei doi partenenri de viaţă, au devenit şi parteneri de scenă, lansnd o piesă în colaborare. Aceştia concertează împreună şi par să devină cel mai apreciat cuplu al anului.

Ştefania a mărturisit că vrea să fie o mamă tânără, şi că iubitul ei este cam exigent cu ea pe plan muzical.

Citeste si...  YES LA VOT. Mesajul lui Tudor Chirila pentru "scarbiti, sceptici si resemnati": Mai bine raul cel mai mic decat raul cel mare

„Dimineţile fără el sunt groaznice… de fapt mă trezesc când vine el acasă, nu-mi lipseşte foarte mult. Părinţii lui m-au primit cu braţele deschise, nu, nu au spus că sunt prea mică. Dacă vrea copil, i-am luat un căţeluş, de fapt îmi doresc să fiu mamă tânără, când va fi, o să vă anunţ. El este exigent cu mine, vrea să fiu perfecţionistă când vine vorba de muzică” a declarat aceasta la tv.