La nici trei luni de la nuntă, Oana Stancu si deputatul Daniel Zamfir trec prin clipe grele. Se pare că soţul său trebuie să facă o vizită la DNA după ce directorul Direcţiei de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteză i+a făcut o sesizare.oana-stancu

Nici trei luni nu au trecut de la nunta jurnalistei Antenei 3, Oana Stancu cu deputatul PNL Daniel Zamfir cu care are o fetiță de un an și jumătate, că fericirea le e periclitată de sesizarea depusă de directorul Direcţiei de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteză, la DNA pe numele deputatului.

Totul a plecat de la inițiativa legislativă a lui Daniel Zamfir care privește posibilitatea ca persoanele care nu mai pot să achite ratele la creditele bancare să dea în plată locuința a fost adoptată de Parlament. Directorul Direcţiei de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteză, a acuzat spunând  că este o lege cu dedicație și că „o simplă privire asupra listei celor care au luat credite mari ar clarifica multe din necunoscute. Sunt oameni de afaceri „ unii din top 100 „ membri (foşti sau actuali) ai Parlamentului, oameni politici, în general oameni cu bani.”

Citeste si...
Incredibil! Uite cine e asasinul plătit din Snagov. E pui de colonel