Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt trataţi regeşte în Arabia Saudită. Impresara şi soţul său, care antrenează o echipă de fotbal saudită, stau într-o vilă impresionantă cu 12 camere, amplasată într-o zonă rezidenţială în care locuiesc numai vedete. Presa mondena a publicat imagini fabuloase cu luxul în care se scaldă sexy-impresara şi antrenorul român.

reghecampf_96280400

De când soţii Reghecampf s-au mutat în capitala Arabiei Saudite, viaţa lor a devenit una de basm. Ei locuiesc în Riad, într-un cartier american, destinat exclusiv diplomaţilor. Locuinţa antrenorului român este cea mai impunătoare şi are are patru dormitoare, patru băi, un living, un birou în care tehnicianul se retrage când trebuie să se pregătească de antrenamente sau meciuri, o bucătărie şi o încăpere transformată intr-un dressing imens, potrivit wowbiz.ro.

De când au păşit pe tărâmul arab, Anamaria Prodan şi Reghecampf au fost trataţi ca nişte regi. Cum a ajuns în Riad, Reghe a primit un Bentley, iar după performanţele înregistrate în Liga Campionilor Asiei, s-a pomenit şi cu un Rolls-Royce în culorile clubului, maşină ce valorează aproximativ 450.000 de euro.

Şi Anamaria a primit o maşină scumpă, un Porsche Cayenne, dar nu o conduce, pentru că femeile, conform tradiţiei arabe, nu au dreptul să şofeze.

Laurenţiu Reghecampf a primit din partea şeicilor arabi cinci milioane de dolari pentru cei doi ani de contract.

Citeste si...
Are zilele numarate la Al Hilal? Reghecampf, criticat de o parte a presei arabe, dar inca pe placul conducerii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.