Luna de miere s-a terminat, astfel ca Amal Alamuddin nu mai este doar lapte si miere. Apropiatii cuplului au declarat pentru Radar Online ca aceasta a inceput deja sa aiba pretentii in dormitor si ca incearca sa-i schimbe tabieturile sotului ei.

img_1483931_thumbs_600x400_1669451

Ca orice femeie care se respecta, Amal Alamuddin a inceput procesul de schimbare al sotului ei,George Clooney. Amal si George nu au locuit impreuna multa vreme inainte de nunta, astfel ca doamna Clooney nu a remarcat obiceiurile proaste ale sotului in dormitor. Se pare ca lui George ii place la nebunie sa manance in pat, iar Amal incearca sa puna punct acestui obicei deloc sanatos.

1669401

“Ca multor alti barbati lui George ii place sa aiba snaksuri langa pat, inainte de culcare. Amal s-a saturat sa doarma printre firimituri de mancare si a pus piciorul in prag. I-a interzis sotului ei sa mai intre cu mancare in dormitor”, declara o sursa apropiata pentru Radar Online.

1669441

Pe de alta parte se aduce ca Amal si George Clooney planuiesc sa devina parinti inainte de vreme. Conform unor prieteni apropiati George si Amal au inceput deja procedurile de adoptie ale unui copil orfan din Siria. Actorul calca astfel pe urma prietenului apropiat Brad Pitt, la randul sau tatal unor copii adoptati de Angelina din Asia si Africa.

Citeste si...  Ramona Gabor rupe tacerea.