Audiere importantă astăzi, la sediul DIICOT din Capitală. Soția lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal de la Caracal, este chemată în fața anchetatorilor.

Soția lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, și copiii acestora, doi bărbați și o femeie, au ajuns joi la sediul central DIICOT pentru audieri, la intrarea în instituție aceștia îmbrâncindu-se cu jurnaliștii, informează Mediafax. Nici soția lui Gheorghe Dincă și nici copiii acestora nu au vrut să facă vreo declarație în fața jurnaliștilor prezenți la sediul DIICOT.

Marți, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că Elena Dincă ar ști mult mai multe decât spune, motiv pentru care ar trebui audiată de către procurori.

Nu este pentru prima dată când soția lui Gheorghe Dincă dă lămuriri în fața anchetatorilor, însă de această dată procurorii sunt interesați de ultima vizită pe care aceasta a făcut-o la Caracal, după acuzațiile făcute de avocatul familiei Luizei Melencu.

Citeste si...
Angajați concediați și clădiri preluate de stat, guvernul romaniei închide una dintre afacerile SRI

Avocatul spune că este posibil ca în perioada în care a dispărut Luiza Melencu, aceasta să se fi aflat în casa lui Gheorghe Dincă și aceasta va da joi răspunsuri în fața anchetatorilor.

Audierea va avea loc în jurul orei 12.00.

În urma acestei audieri se va stabili și dacă soția lui Gheorghe Dincă va rămâne în continuare cu calitatea de martor, sau va fi numită drept suspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.