Sorin Oprescu, fostul Primar General al Capitalei a fost luni dimineaţa la Curtea de Apel iar jurnaliştii prezenţi l-au abordat imediat cum a sosit, dorind să afle dacă este adevărat ca va candida din nou la fotoliul de primar al Capitalei.

„La noi este exact invers, trebuie să dovedești tu că ești nevinovat, pentru că la noi acționează, în acest moment, prezumția de vinovăție, nu de nevinovăție. Și atunci, în condițiile unei societăți cu derapajele ei, îți adaptezi propria morală la timpurile pe care le trăiești”, şi-a început Sorin Oprescu discursul cu jurnaliştii.
Apoi vrbit despre Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei:
“E o doamnă care s-a pregătit foarte bine, din câte știu eu. Cred că are și voința și putința să construiască în București. Pentru asta, este una din persoanele pe care o respect în mod deosebit, tocmai pentru faptul că este o femeie de acțiune”, a explicat Oprescu.

Citeste si...  Dana Gîrbovan, dezvăluire gravă despre generalul SRI Dumitru Dumbravă

„Oamenii au încredere în mine, dar morala nu mă lasă să candidez. Vreau sa le multumesc că şi-au păstrat încrederea în mine. Acest lucru nu poate decât să mă bucure. Totuşi, sunt sub control judiciar, o măsură restrictivă. (…) Să dea Dumnezeu ca cel care va câştiga această cursă să facă tot atâta sau mai mult decât am făcut eu”, a lămurit lucrurile Sorin Oprescu.