Frumoasa Sore este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Artista adoră schimbarile de look şi nu ratează nicio ocazie pentru a experimenta, mai ales în ceea ce priveşte culoarea şi lungimea părului.

Această prezentare necesită JavaScript.

De fiecare dată când publica imagini noi pe contul personal de Facebook, blonda atrage o mulţime de aprecieri din partea prietenilor virtuali. De aceasta dată, Sore, în vârstă de 24 de ani, s-a jucat cu lungimea părului. Cântăreaţa a renunţat la extensii şi a revenit la tunsoarea nonconformistă din „Pariu cu viaţa”.

Sore a publicat o imagine în care le arată fanilor săi noua schimbare de look: vedeta are un machiaj natural de zi, care o prinde de minune.

Sore Mihalache a cunoscut succesul atât în cariera solo, cât şi alături de trupa LaLa Band. De când se învârte în lumea muzicală, Sore a avut ocazia de a întâlni o mulţime de bărbaţi celebri. S-a tot vorbit că ar avea o relaţie cu Smiley, însă ce se ştie sigur e că s-a iubit cu Mihai Bendeac, dar şi cu Raphael Tudor (21 de ani), colegul ei din trupa LaLa Band şi din serialele „Pariu cu viaţa” (PRO TV) şi „O nouă viaţă” (ACASĂ). Cei doi au avut o relaţie de şase luni, până în ianuarie 2013, însă nu şi-au afişat iubirea în public.

Citeste si...  Cât de bine arată, din nou, Elena Udrea cu noul look!