Un cunoscut solist de operă din trupa Teatrului de Stat din Nürnberg a ajuns miercuri în faţa instanţei fiind pus sub acuzare pentru că a violat şi a agresat sexual mai multe eleve pe o perioadă cuprinsă între 2015 şi 2018, a anunţat DPA.

Solist de operă, în vârstă de 51 de ani, este acuzat că a profitat de poziţia pe care o avea faţă de adolescentele care se pregăteau cu el pentru studii de specialitate. Procurorul a formulat acuzaţii pentru patru cazuri de viol şi două cazuri de constrângere şi agresiune sexuală.

Cântăreţul a apărut miercuri în faţa unei instanţe din districtul Nürnberg-Fürth. În prima fază a procesului, inculpatul a refuzat să depună mărturie, iar numele său nu a fost dat publicităţii.

Citeste si...  O "politista" sub acoperire a bagat la apa coruptii de la Politia Rutiera Braila

Rechizitoriul arată că, în 2013, muzicianul a forţat mai multe tinere să întreţină relaţii sexuale cu el în apartamentul pe care îl deţine împreună cu soţia. Una dintre victime susţine că a fost violată de cântăreţ în acelaşi an în propria ei casă.

Alte acuzaţii, care privesc fapte care au avut loc între 2015 şi 2018, îi reproşează tenorului faptul că a sărutat cu forţa mai multe tinere sub pretextul că le va îmbunătăţi tehnica de respiraţie.

În procesul intentat muzicianului sunt programate nouă apariţii în faţa instanţei, până pe 19 noiembrie.

loading...