Ce se va întâmpla cu jurnalistul până la sfârşitul anului!

oana-sarbu-robert-turcescu-despartire

Oana Sarbu si Robert Turcescu s-au despartit dupa un deceniu de relatie. Ruptura a avut loc anul trecut, insa au fost indeajuns de discreti pentru ca presa sa nu afle la momentul respectiv. Artista are un baiat adoptat. Se anunta schimbari mari si in cariera jurnalistului.

Dupa zece ani de relatie in care nu s-a pus, cel putin public, problema casatoriei, Robert Turcescu si Oana Sarbu s-au despartit. Ruptura a avut loc anul trecut, insa cei doi au pastrat acest aspect departe de ochii presei, astfel ca abia acum s-a aflat de marea schimbare din viata lor.

oana-sarbu-copil

“Este adevarat, eu si Oana nu mai formam un cuplu de la jumatatea anului trecut”, a recunoscut Robert Turcescu pentru presa mondenă.

Cei doi se mai intalnesc pentru a sta alaturi de Alex, baiatul de cinci ani pe care artista l-a adoptat.

Mari schimbari se vor produce pentru Robert Turcescu si in viata profesionala. Pana la sfarsitul acestui an, acesta are de gand sa renunte la cariera de jurnalist.

“In general, in interiorul breslei, e o stare de prafuire, de blazare si, pe alocuri, chiar de disperare.

Si nu ma refer doar la partea financiara, ci si la faptul ca meseria pe care o facem s-a transformat intr-un melanj bizar de actiune jurnalistica partizana combinata cu cleveteala cu aspect de barfa continua, incat mizele jurnalistice sunt foarte mici.

La cum arata lucrurile in presa, observam ca sunt din ce in ce mai multi jurnalisti din vechea garda, cum numim generatia de dupa 1990 si care se uita cu tristete la peisajul media de acum. Este foarte vizibil la jurnalistii de sport, care s-au transformat in comentatori pe la posturile de sport.

oana-sarbu-robert-turcescu-relatie

La televiziunile de stiri, tot ce a fost jurnalist de investigatie, mai mult sau mai putin bun, s-a tranformat in moderator de talk-show.

Eu inca mai visez ca vor reveni, in Romania, trusturi de presa de afara care stiu sa faca televiziune. Daca insa lucrurile se mentin asa, meseria aceasta nu numai ca nu mai are niciun viitor, dar nu mai are niciun prezent.

Sunt foarte hotarat, la finalul acestui an, sa fac o analiza si sa decid daca raman in breasla. Oricum, contractul cu B1 este pana la sfarsitul acestui an. Va fi un moment de cotitura in ramanerea mea in lumea jurnalistica. Nu este o gluma”, a declarat Robert Turcescu pentru paginademedia.ro.

Citeste si...  Alina Vidican este GRAVIDA! Cristi Borcea va fi din nou tata