Situaţie jenantă la o instanţă din România. Judecătoria Novaci a rămas, miercuri, timp de aproximativ trei ore, fără curent, după ce un copac a căzut pe cablurile electrice, din cauza vântului puternic. În aceste condiții, pe portalul instanțelor de judecată, la soluția pe scurt a fost postat mesajul „Lipsă energie electrică”.

„În jurul orei 14.00 a revenit energia electrică, numai că nu știam la ce oră vine, cât durează și ca să nu constatăm că nu rezolvă problemele în ziua respectivă, am zis că le amân, acord un nou termen de judecată în fiecare dosar rămas. Pe la 11.00 și ceva s-a luat curentul”, au precizat reprezentanții Judecătoriei Novaci, potrivit gorjeanul.ro.

Citeste si...  Nicu Covaci a câştiga procesul împotriva lui Mircea Baniciu

Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti, cunoscută pentru poziţiile sale tranşante din ultima perioadă, a comentat sarcastic situaţia: „”Despre judecători şi justiţiabili, cu sinceritate. Pentru noi nu se îngrijorează nimeni. Şi nici nu apar comunicate de susţinere şi îngrijorare. Cum, de ce? Pentru că mai sunt judecători… în ţară!”