Pentru a furniza servicii de calitate, nu este suficient să vă doriți să o faceți, este bine să știți cum să o faceți, mai ales atunci când este vorba despre capacitatea de a garanta munca depusă, în termeni de calitate și durată rezonabilă.

Trebuie să aveți posibilitatea de a lucra cu echipamente vulcanizare de calitate, care să vă permită să faceți diagnosticări auto. Trebuie să folosiți utilaje vulcanizare sau scule vulcanizare cu ajutorul cărora să prestați servicii diverse pentru a satisface nevoile clienților astfel încât să-i determinați să vină constant în atelierul vostru. Iată câteva sfaturi pentru a oferi un serviciu mai bun în atelierul dvs. auto, împărțite în patru categorii:

Imaginea atelierului vostru

 Fațada identificată și marcată corespunzător, spațiile interioare curate și iluminate și zonele amenajate corespunzător vor oferi clienților impresia plăcută de modernitate, ordine și curățenie.

O zonă de servicii pentru clienți, cu o sală de așteptare, oferă un mediu prietenos și confortabil.

Un personal responsabil de serviciu cu clienții, prietenos și harnic este primul pas în câștigarea și consolidarea încrederii.

Relația și interacțiunea cu clientul

O atenție personalizată, de la intrarea vehiculului în atelier până la ieșire, creează legături de loialitate.

O comunicare clară, respectuoasă și simplă față de client, generează încredere și profesionalism.

Disponibilitatea continuă a informațiilor cu privire la starea lucrării și comunicarea la timp a diferitelor evenimente neprevăzute care apar în execuția acesteia, conferă clientului siguranță.

Responsabilitate, conformitate și răspuns

Respectați timpii de răspun planificați, confirmați imaginea profesionalismului înaintea clientului vostru .

Asumarea bugetului este un angajament între părți care trebuie respectat integral, așa cum trebuie repectate și plățile suplimentare convenite pentru incidentele neprevăzute, raportate și reconciliate. Aceste lucruri elimină clientului orice îndoială cu privire la investiția pe care a făcut-o.

Citeste si...  Euro atinge un nou maxim la cursul BNR

Echipamente tehnice de ultimă generație, instalații de primă clasă și personal instruit din punct de vedere tehnic

Dispunând de echipamente tehnice de ultimă generație, echipamente de diagnosticare operate de personal calificat, veți oferi clienților încrederea unui rezultat reușit din punct de vedere tehnic.

Sistemele de control al numirilor și mijloacele de monitorizare a lucrărilor prin comunicare directă, prin telefon, e-mail sau suport digital, oferă clienților liniște știind că dispun de informații fiabile.

Efortul  de a oferi clienților voștri informații și îndrumări relevante și în timp util, va contribui la  îmbunătățiri tangibile și avantaje crescânde, la atingerea obiectivelor propuse și la dezvoltarea afacerii voastre într-un timp relativ scurt.

Așadar, dacă vă doriți să atrageți atenția clienților cu servicii de înaltă calitate, aveți grijă să comunicați în mod eficient cu aceștia, să formați o echipă capabilă să ofere rezultate care să satisfacă toate nevoile clienților, să acordați atenție fiecărui client în parte încercând să vă dați seama ce anume își dorește.

De asemenea, aveți grijă să dotați atelierul cu echipamente de cea mai bună calitate și să îi acordați o întreținere corespunzătoare. Atelierul trebuie să fie mereu în cea mai bună stare, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și din punct de vedere estetic. Clienții au tendința de a-și crea o impresie despre atelier în funcție de aspectul său.

Dacă din punct de vedere estetic atelierul nu arată bine, numărul clienților ar putea scădea. Nu uitați că prima impresie este cea care contează. Prin urmare, creați o primă impresie bună potențialilor clienți prin amenajarea și întreținerea corespunzătoare a atelierului. Mult succes!