În urmă cu câțiva ani, într-o publicație americană a apărut un articol impresionant care anunța opinia publică de faptul că NASA a reușit să înregistreze mai multe semnale necunoscute care proveneau din interiorul planetei.

earth_planet_space_wallpaper_33559400_28048100

Această știre a fost una senzațională și informațiile aferente nu se știe cum au scăpat prin ușile groase ale NASA, dar cert este faptul că lucrurile tind să ia o întorsătură dramatică și astfel teoria pământului gol începe să prindă înflorească, potrivit efemeride.ro.

În conformitate cu captarea semnalelor radio din interiorul Terrei de către sateliții utilitari ai NASA, nu putem să remarcăm și ideea că acestea nu pot fi transmise decât de către o formă avansată de viață. Nu se poate preciza cu exactitate dacă este vorba despre baze extraterestre, aflate la sute de kilometri distanță în scoarța terestră, sau este vorba despre o civilizație care trăiește în interiorul planetei.

Specialiștii NASA au declarat că semnalul radio a fost supus unor teste pentru ca în cele din urmă să fie decodificat. Cu surprindere s-a constatat că este vorba despre un complex cod matematic. Astfel, oamenii de știință sunt de părere că au intrat în contact cu ființe extrem de avansate, care trăiesc în interiorul planetei noastre.

Codul matematic nu a fost dezvăluit și nici utilitatea sa pentru a nu se crea panică. Indiferent de mesajul oferit de civilizația din interiorul Pământului, surse din cadrul NASA susțin că aceste ființe nu sunt neapărat ostile, ci mai degrabă omenirea a fost avertizată despre ceea ce va urma.

Citeste si...
FOTO: Keylor Navas vine la pachet cu o iubită sexy și focoasă