Selena Gomez a împlinit 25 de ani pe 22 iulie și cum altfel putea arăta fanilor cât de mult s-a maturizat, dacă nu printr-o fotografie mai îndrăzneață. Cântăreața le-a arătat admiratorilor de pe Internet mai mult decât ar fi trebuit, în cea mai recentă fotografie publicată.
Selena Gomez continuă să-și promoveze noua melodie, „Fetish”, care va avea curând și un videoclip, dar în ton cu mesajul transmis de piesă și cu aniversarea zilei de naștere, frumoasa brunetă și-a surprins fanii cu un gest îndrăzneț, surprins destul de rar la ea, după cum sugerează Daily Star.
Cântăreața americancă a pozat într-o rochie largă, galbenă într- încăpere ce pare a fi un dormitor, dar s-a gândit să fie mai sexy ca de obicei, așa că a îndrăznit să-și ridice piciorul drept pe scaun, lăsând însă să se observe lenjeria sa intimă.

Citeste si...  Fiica lui Ion Tiriac"ținută la secret"cu ce se ocupa aceasta astăzi


După cum vă puteți imagina, like-urile și mesajele de apreciere nu au încetat să curgă. În doar 24 de ore, fotografia ei provocatoare a adunat aproape trei milioane de like-uri, dar nu toți fanii sunt surprinși să o vadă pe cântăreață într-o astfel de ipostază. În ultimul timpu, Selena a adoptat mai multe ținute vestimentare care i-au pus în valoare frumusețea corpului și senzualitatea.