Șeful Turismului din România Răzvan Pîrjol, nimeni altul decât șeful turismului românesc, face afirmații halucinante cu privire la măsurile luate de autorități în privința prevenirii răspândirii pandemiei Covid-19. Pe înaltul reprezentant al Guvernului îl deranjează masca de protecție, dar îl deranjează atât de tare încât atunci când o pune își pierde auzul!

Șeful Turismului din România Răzvan Pîrjol că i se întâmplă – masca de protecție dăunează grav auzului său. „Eu în continuare am senzația, când pun această mască, că nu aud ce îmi spuneți. Simțurile mele se amestecă”, le-a spus secretarul de stat jurnaliștilor.

Referitor la situația din turismul românesc, Răzvan Pîrjol avertizează asupra pericolului prăbușirii întregului sector.

„Industria ospitalității este o industrie a păcii, deci în momentul unei crize de acest gen, de tip război, în sensul larg al cuvântului, ea nu prea are inerție. Ea moare subit.

Gândiți-vă la agențiile de turism care au trebuit să își continue activitatea în toată această perioadă și care au consumat din acea șuncă de care vorbea colegul nostru ieri, care a ajuns la șorici și la cotor, ca să spun astfel”, a precizat secretarul de stat în Ministerul Turismului.


Citeste si...
Dosarul Colectiv pus pe rolul instanței de judecată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.