Zi neagra pentru rudele si apropiatii premierului Victor Ponta: marti, procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, iar  Sebastian Ghiţă s-a prezentat tot marţi dimineata la sediul DNA din Ploieşti pentru a i se aduce la cunoştinta ca o parte din averea sa va fi pusa sub sechestru, transmite Realitatea TV. Procurorii DNA vor pune sechestru pe o parte din bunurile deputatului Sebastian Ghiţă, fiind implicat alături de cumnatul premierului în dosarul de fraudare a fondurilor europene în legătură cu lucrările de extindere a canalizării în orașul Comarnic.
Iulian Herțanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost eliberat din arestul preventiv în urma cu aproape o saptamana. Iulian Herțanu a fost plasat in arest la domiciliu după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a admis contestația fața de prelungirea masurii arestului preventiv cu 30 de zile în dosarul de fraudare a fondurilor europene în legatura cu lucrarile de extindere a canalizarii in orasul Comarnic.
 
Sebastian Ghita
In ciuda faptului ca este inca foarte tanar (nascut la 10 noimebrie 1978) , Sebastian Ghita este de ani de zile un cunoscut om de afaceri ploiestean, detine grupul Asesoft si, de cativa ani, este si patron al postului de televiziune Romania Tv. Ani de zile a fost cunoscut sub porecla de „Copilu”. Acum i se va spune probabil „copilul cu sechestru”.
Citeste si...  Gelu Voican Voiculescu explică de ce nu s-a filmat execuţia lui Ceausescu