Daniel Ghiţă şi-a devastat adversarul cu un KO tehnic

daniel_ghita_9

Nebunie in Sears Centre Arena din Chicago, acolo unde americanii au avut parte de o gala de senzatie. Daniel Ghiţă a fost unul dintre protagonişti, pierzând finala la puncte.

Daniel Ghita a participat aseara la gala K1 de la Chicago, Sears Centre Arena gazduind cea mai importnata competitie de profil din aceasa toamna. Sportivul roman a luptat intr-o piramida alaturi de alte trei nume grele ale circuitului: Rico Verhoeven (Olanda), Anderson Silva (Brazilia) si Gokhan Saki (Turcia).

Ghita l-a infruntat in prima partida pe Anderson Silva, insa superioritatea compatriotului nostru a fost evidenta inca din debutul partidei. N-a avut nevoie decat de 1 minut si 56 de secunde pentru a-si face KO tehnic adversarul si de a accede in finala piramidei, acolo unde avea sa-l infrunte pe Rico Verhoeven, invingator in fata turcului Saki. A fost o lupta disputata, la capatul careia Ghita s-a recunoscut invins in urma unei decizii la puncte.

Iubitorii acestui sport au avut ocazia sa vada la lucru si un alt nume mare al circuitului. Olandezul Tyrone Spong si-a dovedit superioritatea neta, in fata australianului Nathan Corbett, invingand prin KO tehnic, in runda a doua.

Si Erol Zimmerman si-a respectat statutul de favorit in meciul cu Hesy Gerges, olandezul fiind declarat castigator prin KO tehnic, in repriza a treia.

 

 

 

Citeste si...  Daniel Ghiță sportiv român a declarat, public, că nu va vota Iohannis