Alina Chivulescu, actrita din serialul „Las Fierbinti”, difuzat in fiecare sambata de la 20:30, la ProTV, se numara printre cele mai frumoase femei de la noi din tara, iar de cariera in cinematografie nici nu mai poate fi vorba: este o actrita recunoscuta pentru rolurile memorabile pe care le-a jucat in cele mai mari productii.

Crezi ca o recunosti pe fetita adorabila din imagine? Acum se numara printre cele mai frumoase femei din Romania

Desi este o actrita de succes, Alina isi dedica acum cea mai mare parte a timpului pentru fiul sau. Ii face toate placerile si petrece majoritatea timpului in preajma lui.

La cei 40 de ani, Alina a dezvaluit ca silueta trasa prin inel este datorata sportului, in cea mai mare parte, iar daca alergarile in aer liber se numara printre activitatile preferate, dragostea pentru banda de alergat de acasa este baza.

Actrita a declarat  ca este fan jogging. „Imi place mult sa alerg, nu conteaza daca in parc sau pe banda, sunt fericita cu ora mea de alergare zilnica„.  

Fara indoiala, Alina Chivulescu se numara printre cele mai frumoase femei din Romania, insa putini sunt cei care stiu cum arata vedeta in anii copilariei. In urma cu ceva vreme actrita din „Las Fierbiniti” a publicat pe pagina sa de Facebook o imagine din copilarie. „Cred ca de atunci am ramas <<fan breton>>„, le-a marturisit Alina fanilor ei in descrierea fotografiei.

De-a lungul timpului, publicul a admirat-o pe Alina Chivulescu in productii cinematografice precum „#Selfie” (2014), „O noua viata” (2013), „Aniela” (2009) sau „La Bloc” (2002). 

Citeste si...  FOTO: Cele mai frumoase femei ale secolului
loading...