Schimbă-ți viitorul în cadrul Live Studio!

0

Salariu mare garantat, vacanțe de vis, propriul apartament, propria mașină, ultimele modele de pantofi, ultimele modele de rochii, cele mai drăguțe bijuterii, capacități de comunicare crescute, stimă de sine ridicată, bună cunoaștere a psihologiei umane, stăpânirea limbii engleze și lista ar putea continua. Ce sunt acestea? Par să descrie jobul perfect. Un job inexistent ar putea spune mulți, dar dacă tot ar fi inexistent, de ce mai vorbim despre el?

Meseria de model de videochat

Videochatul a fost ani la rând criticat de persoanele care nu aveau nicio tangență cu acest domeniu. Deși criticile nu s-au oprit de tot nici în ziua de astăzi, se observă o schimbare a mentalității oamenilor în ultimii câțiva ani.

Videochatul implică comunicarea online dintre două persoane prin intermediul unei camere web, fie sub forma de conținut adult ( ce implică nuditate) sau non adult ( ce nu implică nuditate).

Tot mai multe tinere aleg să practice videochatul ca meserie pentru că, față de ce le oferă piața românească de joburi, din videochat se câștigă aparent mult mai mult.

„Cu toții știți cât de multe nevoi și dorințe apar, mai ales atunci când ești tânără. Vrei și să te distrezi cu prietenii, vrei foarte multe lucruri și haine, vrei să mergi la diverse evenimente și festivaluri, vrei să călătorești. Nu ai cum să-ți permiți nici măcar jumătate din toate astea dacă alegi o meserie oarecare” a declarat Raluca, o tânără ce lucrează în cadrul Live Studio de câțiva ani.

Live Studio

Live Studio București este un studio de videochat care s-a ridicat foarte mult în ultimii ani și a ajuns în topuri. Se poate lăuda cu un număr impresionant de personal angajat, cu numeroase premii în domeniu și câștiguri pe măsură.

Citeste si...  Ce mananci toamna ca sa slabesti. 8 fructe si legume care te ajuta in lupta cu kilogramele

Dar într-o lume în care videochatul este foarte popular și există atât de multe studiouri, ce-l face pe acesta diferit? Ce-l face pe acesta special față de majoritatea studiourilor din București?

Beneficiile oferite de Live Studio

Live Studio este un studio care-și dorește tot ce e mai bun de la propriile modele, iar pentru acest lucru sunt conștienți că trebuie să investească în ele!

„Multe tinere care vin la noi sunt îngrijorate de faptul că nu au experiență în domeniu și se tem că nu vor avea câștigurile pe care și le doresc. Noi facem totul pentru ele și le oferim cei mai buni traineri care să le pregătească și să le ofere cele mai bune sfaturi pentru a-și dubla veniturile. Într-o astfel de meserie trebuie să înveți să accepți toate sfaturile pe care le primești, deoarece doar astfel vei ajunge sus. Totodată, spre deosebire de celelalte studiouri noi nu amendăm modele. Nimeni nu s-a născut învățat și toată lumea e aici ca să învețe!” a declarat managera studioului, Alexandra.

De ce sunt aceste traininguri foarte importante pentru dezvoltarea modelelor?

„Dacă nu aș fi avut parte de cursurile de perfecționare, nu aș fi avut câștiguri chiar atât de mari din prima lună. Trainerii m-au învățat exact ce ar trebui să fac pentru a ajunge acolo unde mi-am propus și pentru acest lucru sunt profund recunoscătoare! Cu ajutorul lor am reușit să-mi permit multe lucruri la care doar visam!”, a mai adaugat Raluca.

Live Studio adresează o invitație tuturor tinerelor care își doresc să-și schimbe viața în mai bine și să aibă traiul pe care și l-au dorit mereu. „Nu experiența este importantă, ci seriozitatea și dorința de muncă! Experiența ți-o formăm noi!”