Alegerea unui hair stilist poate fi ceva dificil, mai ales dacă te-ai mutat într-o zonă pe care nu o cunoști. Ai nevoie de recomandări, de păreri ale oamenilor ce au mai călcat pragul unui salon la care dorești să apelezi, dar acestea durează destul de mult. Părul crește și nu îți mai rămâne decât să grăbești procesul și să alegi mai repede un frizer. 

Schimbă-ți look-ul la unul dintre cei mai buni hair stiliști disponibil în zona ta!

Pentru a putea alege mai rapid un salon sau un hair stilist, intră pe site-ul Stailer. Această platformă este destinată tuturor clienților care doresc să apeleze la un stilist din industria hair&beauty. Sunt disponibile servicii de manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, tuns, vopsit, cosmetică, masaj, pensat, machiaj sau epilare. 

Dacă ești din zona de vest a țării sau te-ai mutat recent acolo, pe platforma Stailer ai la dispoziție frizeriile din Timisoara pentru barbati unde poți face o programare online. Nu este necesară deplasarea la salon sau la spațiul unde activează stilistul. Programările se fac online și confirmarea lor va fi direct pe telefon printr-un mesaj text.

Platforma este o modalitate prin care poți afla informații rapide despre un serviciu de înfrumusețare și beneficiezi de asemenea, de flexibilitate. În rândul clienților, site-ul reprezintă modul prin care poți alege cu ușurință un salon, vizitândul virtual și văzând dinainte prețurile și durata programărilor. În rândul stiliștilor, platforma este locul în care programările sunt mai ușor de gestionat și pot fi descoperiți de clienți noi. 

Schimbă-ți look-ul! Programează vizita la salon oricând îți dorești

Citeste si...
Cum fac sex unguroaicele. Se apropie de partener încet... Ce urmează, pare de necrezut

Pe site sunt disponibile o mulțime de saloane dintre care poți alege, din diferite orașe ale țării. Poți opta pentru diferite servicii care fac parte din înfrumusețarea aspectului. Atât pentru femei, cât și pentru bărbați, tunsoarea este foarte importantă. Dacă alegi persoana greșită, părul va avea de suferit, cât și viziunea ta asupra propriul aspect. 

Stailer este locul în care programările se fac foarte ușor, informațiile se află rapid și clienții pot oferi recenzii despre experiența lor cu fiecare stilist. Astfel, dacă ai dubii în legătură cu serviciile oferite de un salon, poți intra pe site să îl cauți și să descoperi ce părere au și alți clienți. Este un loc în care te conectezi cu oameni noi și împărtășești experiențe. 

Fie că ai nevoie de servicii de manichiură, pedichiură, masaj sau tuns, acestea pot fi descoperite într-un singur salon. Te poți programa la interval de câteva ore într-un singur loc, fără să mai fie necesar să iei legătura cu fiecare persoană în parte. Stailer îți oferă posibilitatea de a te programa de acasă, de la birou, așteptând la semafor sau când adormi copilul. Nu trebuie să vorbești cu nimeni, ci doar să tastezi câteva informații. Site-ul este facil, ușor de accesat și de navigat, iar toate informațiile sunt gratuite. Programările nu se plătesc, singurul lucru ce va trebui să faci este să onorezi programarea. Schimbă-ți look-ul la unul dintre mai buni specialiști din zona ta! 

Contact: support@stailer.ro.