Este stiut faptul ca oamenii de moralitate indoielnice si cu mari pete pe biografie tin extrem de mult la aparente si la salvarea acestora. Desi niciodata trecutul unui om nu se prescrie iar biografiile raman aceleasi indiferent cat s-ar incerca falsificarea lor, la noi exista multi si multe care spera ca oamenii uita repede si usor faptele lor de „vitejie” si atunci incearca, de la un anumit moment, sa isi construiasca un noua imagine si o alta biografie. False ambele. Din pacate pentru toti acestia, fake-uri raman fake-uri si faptele reale raman fapte, asa ca incercarile de „aburire” a opiniei publice esueaza din start dar sunt comice.

Site-ul eva.ro a indentificat 5 personaje feminine de la noi care au intrat in showbiz prin scandaluri si acum incearca sa faca uitate aceste episoade. Numarul celor care pot fi mentionate langa cele cinci este foarte mare, atat de mare incat s-ar putea face un „serial” cu episoade atat de multe incat ar egala „Tanar si nelinistit”. Vica Blochina, Ramona Gabor, Monica Gabor, Denisa Botcari si , fireste, Bianca Dragusanu sunt cele cinci exemple date.

vica-blochina-renunta-la-confortul-de-acasa-pentru-ferma-vedetelor_1

Vica a devenit cunoscută datorită scandalului pentru paternitate pe care l-a avut cu Victor Piţurcă, alături de care are un băieţel, Edan. Vica a fost ani de zile amanta fostului selecţioner al României, iar în momentul în care acesta a părăsit-o, ea l-a atacat public pe Piţurcă cerand o pensie alimentara de crestere a copilului de 9000 de euro, de parca il nascuse pe viitorul rege al Lumii. Fostă balerină si dansatoare la bara in cluburile bucurestene, Vica a uitat cum s-a făcut remarcată şi acum încearcă să pară o femeie fără pată.

bianca-dragusanu-si-noul-ei-strat-de-botox-27262-1Bianca Dragusanu este o prezenta constanta in mass media, indiferent care este motivul: se marita, divorteaza, se cupleaza, de decupleaza, e gravida, nu mai e, plange, rade, fuge la Paris cu amantul, isi pune cenusa in cap ca sa fie iertata, devine designer si altele asemenea… Fosta asistentă a lui Capatos, care acum vrea să pară fată cuminte, a apărut în lumea mondenă ca iubita lui Botezatu. Cei doi chiar au fost fotografiaţi de paparazzi în pădurea de la Băneasa, în timp ce Bianca îi făcea sex oral lui Bote.

Citeste si...  Bianca nu se lasă şi tot vrea la club

Monica-Gabor-are-un-plan-secret-bine-pus-la-punct--Iata-de-ce-vine-atat-de-des-in-Romania-

Monica Gabor este astazi o diva de Statele Unite dupa ce a fost una de Izvorani. Despre Monica Gabor s-a spus că era damă de companie la Bacău şi că Irinel Columbeanu a cumpărat-o de la „peştele“ ei. Acum, ea stă mai mult în Statele Unite, fiind, din spusele ei, iubita afaceristului Mr. Pink, chiar dacă gurile rele spun că ei s-au despărţit. Odată ajunsă în braţele lui Irinel şi, mai apoi, ale celebrului chinez, Monica Gabor a uitat de unde a plecat şi are pretenţia ca lumea să o trateze ca pe o adevărată prinţesă.

Ramona-Gabor--prinsa-cu-minciuna--Iata-cine-o-rasfata-de-fapt-in-America-

Ramona Gabor, sora mai mica a celebrei Monica, este si ea azi starleta, desi nu stie nimeni de ce si cum a intrat in atentia opiniei publice. Ramona s-a făcut remarcată datorită relaţiilor cu bărbaţii de bani gata din Bucureşti, după ce sora ei a adus-o în Capitală. Acum, ea se află în Dubai, unde cârcotaşii spun că este damă de companie, în timp ce ea afirmă că este iubita unui şeic şi că duce o viaţă ca în basme.

denisa_botcari_3

Denisa Botcari a apărut în presă ca fiind noua Bianca Drăguşanu. Despre ea s-a spus intai ca e un manechin de succes peste hotare, ba că a fost damă de companie în Marea Britanie, iar după ce s-a întors din România, în tabloide au apărut informaţii că ar fi fost iubita lui Cristea, Vârciu, Botezatu şi Irinel Columbeanu. Mai mult de atât, ea s-ar fi iubit cu toţi în mai puţin de două săptămâni!

Odată apărut în presă scandalul cu prostituatele de lux, în care a fost implicată şi Daniela Crudu, Denisa Botcari a uitat brusc de trecutul ei şi le-a pus la zid pe toate vedetele ale căror nume a apărut în dosar, afirmând că este inadmisibil să-ţi vinzi corpul unor bărbaţi înstăriţi financiar. Indignarea mimata da bine la popor daca acesta nu ar tine minte si cate ceva din trecutul celor care se dau indignate ….