Greşelile ei de limbă română apar la cele mai simple cuvinte

Sanziana

Sanziana Buruiana e cunoscuta mai mult pentru sanii pe care si i-a botezat sugestiv „Sanzi” si „Ana” si mai putin pentru studiile pe care le are. Studii care nu prea o ajuta atunci cand incearca sa-si promoveze produsele pe care le vinde. Blondina a terminat ASE-ul, specializarea Marketing, dar degeaba!

Sanzi 1

In ultima perioada, Sanziana Buruiana a cam lasat de-o parte televiziunea si s-a implicat in afaceri. Mai exact, blondina promoveaza, pe pagina ei de Facebook, haine pentru toate buzunarele, dar nu si pentru toate gusturile.

Sanzi vinde haine sport, imprimate cu paiete si cu logo-urile unor firme celebre, dar si tinute mai elegante, precum rochii sau bluze.

Sanzi 2

De promovare se ocupa singura, pe pagina ei de Facebook. Nimic gresit pana acum, daca blondina nu ar fi facut, in mod repetat, o greseala de care ar rade si un copil de clasa a doua.

Cuvantul „detalii” este scris, pe reteaua de socializare, cu un singur „i”, si nu o data, ci de 12 ori.

Sanzi 3

Chiar daca castiga destul de bine din prezentari de moda sau din diverse proiecte in televiziune, Sanzi a absolvit si facultatea. Potrivit diplomei, ea este specialista in marketing, terminând Academia de Studii Economice.

Citeste si...  Acţiune ULUITOARE a maghiarilor din Ardeal. Manifestanţii din Sfântu Gheorghe: Ţinutul Secuiesc nu e România