Cel mai adesea iubita inselata e cea care primeste compasiune, pareri partinitoare si cea care este vazuta drept „victima”. In schimb, amanta este intotdeauna cea care distruge relatii, dezbina familii si este urata de toata lumea.poza 2

In cazul in care nu te-ai aflat pana acum in ambele situatii, iata cu se bucura ambele categorii.

  1. Iubita oficiala se bucura de… oficialitate! Ea este in ochii parintilor, prietenilor, cunostintelor femeia cu care isi imparte el viata. Dar, pe cand iubita se bucura de prezenta oficiala in fata tuturor, amanta se bucura de prezenta lui in cuibusorul de nebunii.
  1. Iubita oficiala este cea care il dojeneste, ii cunoaste toate problemele, il cunoaste cel mai bine. Amanta este cea care il face sa uite de probleme si stres acumulat. Nu o intereseaza care ii sunt problemele, dar i le rezolva.
  2. Iubita oficiala este care il insoteste la evenimente, petreceri, aniversari. Dar amanta este cea care se bucura de vacante exclusiviste, relaxante ( pe cand el este plecat “in interes de serviciu”, precum stie iubita oficiala).
  1. Iubita oficiala ii intelege situatia financiara, dramuieste si munceste cot la cot cu el. Amanta nu cere, dar i se da. Ea este cea care se bucura de conturile ascunse, prime sau orice alt venit ascuns de iubita oficiala.
  1. Iubita oficiala se bucura de “casa noastra”, “frigiderul nostru”, “pisica noastra”, pe cand amanta se bucura de  „bratara sa”, “parfumul sau”, poate chiar si “masina sa”.
  2. Iubita oficiala primeste tipete in caz ca mancare nu-i gata, e prea sarata, prea rece, iar amanta se bucura de restaurant, sau poate chiar, un ajutor in bucatarie.
  1. Iubita oficiala se ocupa de camasi (le spala, le calca, le aranjeaza pe umeras). Si amanta se ocupa de ele, le da jos!Iar in castig, care crezi ca este?
Citeste si...
Ce fantezii sexuale secrete au femeile?