Se afişează cu el de câteva zile la evenimente şi în cluburi, postează fotografii în care apare alături de acesta pe Facebook, însă susţine că nu s-au împăcat. Bianca Drăguşanu le-a răspuns fanilor de pe Facebook cu un „nu” tranşant în momentul în care aceştia au întrebat-o dacă ea şi fostul soţ formeează din nou un cuplu.

Această prezentare necesită JavaScript.

De ceva vreme Bianca Drăguşanu a început să posteze pe contul ei de Facebook fotografii în care apare în braţele fostului soţ, Victor Slav. Luminoşi, zâmbăreţi, gazda emisiunii Splash şi fostul prezentator de la PRO Tv păreau că au făcut pace şi că sunt decişi să mai dea o şansă relaţiei lor. Însă, întrebată dacă s-a împăcat cu fostul soţ, vedeta a răspuns tranşant că „nu”, reacţoa ei bulversându-i pe fani.

Până ca ea şi Victor să apară în astfel de ipostaze pe site-ul de socializare, Bianca mărturisea că şi-ar dori ca fostul soţ să-i mai dea o şansă.

„Victor reprezintă foarte multă căldură pentru mine. Eu îl consider şi în momentul de faţă o lumină care a apărut în viaţa mea. În momentul în care iubeşti, devii şi gelos şi au fost nişte mesaje, sms-uri, pe care le-am citit. Fiecare a avut greselile lui şi acum, această relatie, din punctul meu de vedere e neconsumată. Cred că el este încă rănit de plecarea mea la Paris. A fost o rană mult prea adâncă pentru el. Dacă nu aş fi fost aşa expusă, nu aş fi ajuns aici, probabil m-ar fi iertat mai usor. În experienţa asta pe care am trăit-o, mi-am dat seama cine contează cu adevărat, mi-am dat seama ce simt eu cu adevărat, cine sunt eu cu adevărat. Divorţul meu nu a schimbat nimic din ceea ce cred cu adevărat. Încă mai cred că voi fi mireasă”, declara Bianca la Antena Stars.

Citeste si...  În sfârşit, Cheloo mulţumit de un... rapper