Astăzi, la ora 12:00, la sediul Ministerului de Interne, a avut loc întâlnirea între ministrul Carmen Dan, Ionuț Negoiță, Adrian Mutu și Monica Iagăr, pentru a stabili viitorul stadionului Dinamo. Pe un fundal sonor asigurat de cei 50 de suporteri prezenți, care scandau „Vrem stadion!”, cei 4 au anunțat la unison că Dinamo va avea arenă nouă, scrie gsp.ro.
Mutu și Negoiță au ajuns la ora 12:00 la sediul MAI, descinzând dintr-un Lexus argintiu, mașina finanțatorului. Nicolae Badea a anunțat abia cu 15 minute înainte de ora programată că nu mai poate ajunge. 
După o ședință cât un meci de fotbal, aproximativ 90 de minute, părțile au ieșit in corpore afară, la declarații, în fața camerelor TV. În acel moment, cei 50 de suporteri prezenți la fața locului au început să scandeze „Vrem stadion!, Vrem stadion!”.
Concluzia a fost una optimistă, încrederea că stadionul va fi modernizat fără a fi nevoie să se apeleze la planul B, construirea unei arene noi pe Velodromul din Complexul Ștefan cel Mare.
Vor mai fi astfel de întâlniri în perioada următoare, urmând să fie întrevederi și cu cei de la CNI. 
Iată ce au declarat cei 4 la finalul discuțiilor astăzi: 
Carmen Dan, ministru de Interne: „Se modernizează Stadionul Dinamo pe un proiect pe care îl are Compania Națională de Investiții. Am făcut toate demersurile, administrativ, legal, penal, pentru a preda stadionul. Noi spunem că va fi gata pentru EURO 2020. Azi s-a lărgit echipa, care este foarte determinată să își atingă obiectivul, acela de a pune stadionul la dispoziție Companiei Naționale de Investiții. Vreau să le mulțumesc domnului Mutu și domnului Negoiță”.
Adrian Mutu, director general Dinamo: „Noi ne-am dat seama că trebuie să avem încăpățânare și să facem acest stadion. Sunt soluții. O să vedeți. Se poate face stadionul în altă parte, chiar și în complexul nostru. Sunt bucuros. Fanii să aibă încredere. Dinamo va avea stadion”.
Monica Iagăr, președinte CS Dinamo:” Vom face stadion, în complexul Dinamo vom face stadion cu siguranță. Stadionul Dinamo va fi modernizat”.
Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo: „Mă bucur că suntem o echipă și că sunt oameni bine intenționați. Din păcate, trebuie să luptăm pentru lucruri normale. Noi vom plăti chiria la noul stadion, așa cum plătim și acum. Sunt și alte variante, avem soluții. Suntem mai determinați. Luptăm pentru normalitate. Este în interesul fanilor”.
„Consider că viitorul lui Dinamo, în lipsa unui nou stadion, este sumbru”Ionuț Negoiță

Citeste si...
Dinamo, la 3 puncte de primul loc