Gigi Becali a dezvăluit ce urmează să facă Cristi Borcea, care este și finul său, imediat după ce va fi eliberat din închisoare.

Cristi Borcea, care a avut permisie specială de Crăciun, este condamnat în „Dosarul Transferurilor”.

Cristi Borcea, care are un băiețel cu fostul model Valentina Pelinel, are planuri mari după ce va fi eliberat din închisoare. Gigi Becali, care este și nașul de cununie al lui Cristi Borcea, a vorbit despre planurile pe care le are fostul acționar de la Dinamo după ce va fi din nou în libertate.

„Vreau să vă spun ceva în premieră, ceva ce n-am mai spus. Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie când a văzut un sondaj în care a fost votat de 18.000 de oameni care îl vor la Dinamo. O să intre în fotbal când iese din pușcărie, vine pentru a se lupta cu mine!

Doar din sezonul viitor ar putea investi Borcea, alături de alți doi investitori, așa mi-a spus. La Dinamo el va comanda, el vrea să pună tot la punct milimetric. E posibil ca Negoiță să rămână, cred că va rămâne, e dinamovist. Unul ar putea fi Badea, al treilea nu-mi dau seama cine ar putea fi”, a declarat Gigi Becali, la Pro X, ptrivit gsp.ro.

Citeste si...
GEST IMPRESIONANT din partea lui Gigi Becali în puşcărie