Astăzi mama Elenei Udrea a împlinit 64 de ani. Ruxandra Dragomir arată pe Facebook că mama Elenei Udrea plânge în fiecare zi, văzând că justiția se face la televizor.

media_141370095863592000

Ruxandra Dragomir cere public DNA-ului să publice stenogramele complete ale Elenei Udrea.

Duminică, 22 martie, mama Elenei Udrea împlineşte 64 de ani. Anunţul a fost făcut de prietena cea mai fidelă a fostului ministru, Ruxandra Dragomir. Aceasta susţine, într-un mesaj cu o gramatică aproximativă, că mama Elenei Udrea plânge în fiecare zi, mai ales când vede că justiţia se face la televizor.

Ruxandra Dragomir le cere procurorilor DNA, pe Facebook, să publice stenogramele complete ale confruntărilor dintre Elena Udrea şi denunţătorii săi, considerînd că detalii care au apărut în presă sunt trunchiate şi fără relevanţă în dosarul Gala Bute.

Mesajul Ruxandrei Dragomir:

„La multi ani,doamna Maria!

Astazi,este ziua doamnei Maria,mama Elenei.Implineste 64 de ani.Este o zi de primavara minunata insa doar afara nu si in sufletul sau de mama. Nu cred ca sarbatoreste nu are motive sa o faca,stiu doar ca sufera si plange in fiecare zi.Primul cadou primit deja in avans,a venit din partea DNA. Prelungirea arestului preventiv,pe numele Elenei cu inca 30 de zile in dosarul,, Gala Bute”.Observ ca a mai aparut o acuza…,,postacii”. Aceasta stire nu are nicio relevanta si nu exista vreo legatura intre ,,postaci” si ,,Gala Bute”.Din lipsa de probe procurorii vor sa impinga dosarul in alta directie.Iar in urma confruntarilor dintre Elena si denuntatori, DNA a aruncat in spatiul public,spre deliciul presei doar ce le-a convenit din stenograme.Noi ce putem face? Sa nu il credem pe dl.avocat Striblea,sau eu sa nu o cred pe Elena care vineri in timpul vizitei mi-a spus cu totul altceva fata de ceea ce a lansat presei DNA ? Cred ca DNA ar trebui sa prezinte opiniei publice stenogramele complete. Altfel,eu vad retinerea Elenei fara probe si mutarea bataliei din sala de judecata pe ecranele televizoarelor.

Inca odata spun,si voi repeta ori de cate ori va fi nevoie ca justiția trebuie facuta bazata pe lege si ca anchetatorii trebuie sa se preocupe mult mai mult de actele procedurale si nu de ratingul televiziunilor.Justitia se face in sala de judecata,tocmai de aceea am speranta si convingerea ca luni, 23.martie atunci cand Elena va fi prezenta la Inalta Curte judecatorii vor avea curajul sa judece si sa nu i-a de buna ,,motivarea probatoriului procurorilor” .

La multi ani,doamna Maria! Elena,nu esti singura!”

Citeste si...  Elena Udrea, HUIDUITĂ la DNA!