Smiley si Alex Velea sunt prieteni de foarte mult timp, insa s-a speculat ca in ultima perioada relatiile dintre ei s-au racit, iar cei doi au pornit pe drumuri diferite. Toate aceste discutii au aparut dupa ce Alex Velea si-a deschis propriul label.

61579460

Labelul Golden Boy Society lansat de Alex Velea isi propune sa stranga cat mai multi artisti. Pana acum a reusit sa scoata un singur hit, cantat chiar de Alex Velea: “Din vina ta”, insa Ruby, Rashid, Jon Baiat Bun, Fresh Kid si Tzip Tzop promit ca au multe de spus.

„Ha Ha Ha Production si Golden Boy Society sunt la fel, doua fratii. Din Ha Ha Ha s-a nascut Golden Boy, care incearca sa aduca mai multi artisti. Nu se poate vorbi de o raceala intre Alex Velea si Smiley, desi acum sunt doua label-uri. Chiar sunt convinsa ca nu s-a intamplat asta, din moment ce studiourile Golden Boy vor fi in aceeasi uzina”, a declarat Ruby pentru Ring.

Desprinderea lui Alex Velea de Ha Ha Ha Production a fost o pierdere importanta pentru Smiley, care ii mai are in portofoliu pe Cabron, Vali Barbulescu, Sore, Speak, DOC, Don Baxter, Boier Bibescu si Simplu.

Citeste si...
Bendeac a facut TOP 10 faze prin care trece psihicul unui barbat cand vede un meci alaturi de o femeie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.