Ministrul Muncii si vicepresedintele PSD Rovana Plumb a anuntat, sambata, ca va candida la presedintia Consiliului National al PSD. Postul este vacant de cand Adrian Nastase, fostul ocupant, a fost condamnat la inchisoare in 2012.

ministrul_muncii_rovana_plumb_60446000

Rovana Plumb a facut anuntul cu ocazia lansarii in dezbatere publica a „Pactului pentru demnitatea femeii” de catre Organizatia de femei a PSD, pe care o conduce.

„Sunt onorata de propunerea colegilor si voi raspunde ca da – voi candida la presedintia Consiliului National al PSD. Vreau sa fiu o voce puternica in PSD si pe scena publica. Am convingerea ca putem pune in aplicare un proiect de reforma a PSD, util societatii romanesti in ansamblul ei.

Vreau sa fac echipa cu Victor Ponta, cu Liviu Dragnea, pentru un nou proiect de succes al PSD, vreau sa fac echipa cu fiecare dintre dvs. si cu cele care sunt acasa, pe care le respect, le pretuiesc si le iubesc, pentru ca vreau ca Romania sa aiba o guvernare buna pentru toti romanii. Sper sa-i pot convinge la Consiliul National pe toti colegii ca am facut un pas bun”, a declarat Rovana Plumb.

Citeste si...  Intorsatura de situatie in scandalul fratilor Dolanescu!