Rovana Plumb sustine ca ea si echipa sa se gandesc la situatia celor multi si fara venituri mari si explica ce va urma dupa scaderea TVA. Ministrul Muncii, care e si presedintele Consiliului National al PSD, sustine ca relaxarea fiscala aplicata de Guvernul Ponta inca din acest an va insemna un castig pentru fiecare roman. Ea da asigurari de asemenea ca dupa reducerea TVA la alimente vor urma si alte masuri de relaxare fiscala, printre care a fost anuntata reducerea TVA la 20% pentru toate produsele.
 
Rovana Plumb
 
„Reducerea TVA la alimente este o decizie corecta, asteptata de romani si care se poate aplica ca urmare a rezultatelor economice bune generate de masurile Guvernului.
 
Dupa experienta reusita a reducerii TVA la paine, putem veni astazi cu o masura similara pentru mult mai multe categorii de alimente. Prin reducerea TVA la alimente, vom avea scaderi de preturi, iar acest lucru se va simti in buzunarul fiecarui roman.
Suntem o guvernare care se gandeste la situatia celor multi, iar devansarea reducerii TVA la alimente demonstreaza acest lucru. Toate masurile de relaxare fiscala pe care le-am propus, si care vor intra in vigoare din 2016, vizeaza si efecte economice si efecte sociale”, a precizat ministrul Muncii, Rovana Plumb.
Citeste si...
Iată ce părere au fostii ei profesori despre Alexandra, fata ucisă în Caracal