Actrita si cantareata Rona Hartner a reusit sa slabeasca nu mai putin de 12 kilograme intr-un timp foarte scurt, dupa ce a apelat la serviciile unui specialist care citeste in iris.

Rona-Hartner

Rona Harter a ramas extrem de impresionata de aceasta metoda de slabit uimitoare si a marturisit ca a avut rezultate foarte rapide.

„M-am dus la un specialist si mi-a citit in ochi, mai precis in iris. In felul acesta se si pot diagnostica boli. Dupa ce m-a consultat, mi-a spus sa consum mai putine proteine si mai multe legume si fructe. L-am ascultat si in doar cateva luni am reusit sa dau jos 12 kilograme”, a marturisit Rona Hartnera.

Pe langa acest consult, Rona Hartner a dezvaluit ca mai are cateva secrete in ceea ce priveste silueta, de la care nu se abate niciodata.

„Dorm, nu fumez, nu beau. Pe la 20 de ani ma trezeam la 2 noaptea si ma duceam in discoteca si dansam pana la 6 dimineata. Este o ticneala pe care trebuie sa o faci la 20 de ani. Dar acum, noaptea-i noapte! Si m-am ferit cat am putut de mult de produsele toxice. M-au ajutat anumite regimuri de detoxifiere, pe care le utilizez mai ales in perioade de stres, ca am parte de el din plin. Si incerc sa mananc sanatos. Mai bine putin si sanatos decat mult si prost. Nu mai mananc carne de porc, prefer pestele, mancarurile moi, condimentate si legumele. Nu sunt vegetariana, dar mananc lejer si la ore fixe. Asta e foarte important. La prima ora beau un milshake din lapte de migdale, cu banane si cu nuci si asta imi tine de foame. Daca mi se face foame pana in 12, mai mananc un mar. La pranz, mananc mult verde, ca in Franta, multa salata, fasole verde”, , a adaugat Rona.

Citeste si...  Alex Velea a tras-o de par pe Antonia, in plina strada!