Regina R&B a luat-o la mişcări din fund pe Miley Cyrus

Rihanna-pour-it-up-video-shoot-2

Rihanna a părut destul de plictisită de prestaţia controversată a lui Miley Cyrus la MTV VMAs, când aceasta a apărut pe scenă îmbrăcată doar în chiloţi şi sutien şi a dansat provocator din fund lângă Robin Thicke, iar acum ştim şi de ce.

Rihanna bun

Rihanna a lansat joi cel mai explicit videoclip de până acum, pentru piesa „Pour It Up”, în care este mult mai provocatoare decât Miley şi îi dă acesteia o lecţie serioasă de twerking.

pour_it_up1_17991100

Regina R&B-ului, Rihanna, apare pe un tron auriu, înconjurată de apă, în noul videoclip explicit pentru piesa „Pour It Up”.

pour_it_up2_05943300

Rihanna dansează provocator pe tronul auriu, arătând că ştie celebrul „twerking” chiar mai bine decât Miley Cyrus, care l-a făcut celebru.

pour_it_up8_45958100

La un moment dat Rihanna încalecă invers scaunul auriu, şi dansează cu picioarele desfăcute, arătând camerei „pantofii de stripperiţă”, cu platformă transparentă.

pour_it_up5_42466000

Rihanna este îmbrăcată într-o pereche de tanga din jeans, cu un sutien similar cu cele pe care le poartă dansatoarele de carnaval, mănuşi lungi şi ochelari de soare. O perucă blondă îi completează look-ul cel puţin bizar.

pour_it_up9_53825200

Rihanna dansează la un moment dat şi la bară, arătând că este talentată în acest departament. În plus, Rihanna încinge imaginaţia oricărui bărbat arătându-i cum ştie ea să se mişte în pat. Erotismul videoclipului este dus până la extrem, aproape de pornografie… (I.G.)

Citeste si...
Hagi, despre Simona Halep: "Poate ajunge numărul 1"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.