Restricțiile nu ia speriat pe turiștii care vor să profite de un weekend la malul mării. Este cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral. Plajele au fost iar pline în Mamaia și Eforie Nord, acolo unde au ajuns zeci de mii de turiști.

Sunt 150.000 de turiști pe litoral, în acest weekend.

Reprezentanți din industria turismului spun că de fapt numărul celor prezenți pe litoral este de fapt dublu faţă de cel raportat de unităţile hoteliere. Sunt mulţi cei care se cazează la rude, prieteni și particulari.

Comparativ cu zilele trecute, turiștii au început să păstreze regulile de distanțare.

„De la ora 18.00 până la 23.00 purtăm masca, ne conformăm legii. Am purtat mască și de dimineață”, spune un tânăr.

Chiar dacă respectă normele impuse de autorități de frica amenzilor, unii turiștii nu cred în continuare în existența virusului.

Turist: „Nu mă protejez”.

Reporter. De ce?

Turist: „Nu cred în asta. Prea multe cazuri se întâmplă în care eu nu prea cred”.

Turist: „Eu spun sincer că nu am întâlnit pe nimeni. Cine e bolnav? Eu nu înțeleg. Poate că este, dar nu e așa grozav”.

Citeste si...
Vacanță la Mamaia, o aventură cu scenariu bine stabilit: Turiștii vor mânca în serii și nu vor sta la masă lângă persoane straine

Restricțiile nu ia speriat pe turisti: Sunt 150.000 de turiști pe litoral, în acest weekend

La malul mării, temperaturile au atins 30 de grade Celsius, dar vântul a suflat cu putere și marea a fost agitată. Salvamarii au arborat steagul roșu, care indică faptul că scaldatul este interzis.

Restricţiile nu ia speriat pe turisti Daroameni nu prea au ținut cont de semnificația steagului și s-au aventurat în valurile puternice și astfel și-au riscat viața.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.