Mihai Răzvan Ungureanu este atacat de la Palatul Cotroceni. „Pentru o funcţie, la nevoie, ai fi chiar UDRIST”, este răspunsul unui consilier al preşedintelui Traian Băsescu, la scrisoarea deschisă adresată de Ungureanu şefului statului.

base_mru_79400300

Consilierul de stat Cristian Hriţuc l-a atacat pe Mihai Răzvan Ungureanu despre care a spus că nu a avut bunul-simţ să îi scrie direct preşedintelui Traian Băsescu şi că a folosit o metodă pe care o numeşte „căutătoare de voturi”. „Te tot autointitulezi băsist. Sunt convins că, dacă ar fi rost de o nouă funcţie, la nevoie ai fi chiar şi udrist”, a mai scris Hriţuc într-o scrisoare deschisă trimisă cotidianului Adevărul şi adresată lui Ungureanu.

Atacul consilierul de stat a venit după o scrisoare deschisă adresată de Mihai Răzvan Ungureanu preşedintelui Traian Băsescu. „Indiferent ce veţi spune şi cât de multă dreptate veţi avea, toate declaraţiile dumneavoastră vor fi reinterpretate şi folosite de stânga pentru a lovi în cei care îl vor înfrunta pe Victor Ponta. (…) Vă cer să faceţi tot posibilul pentru a nu mai hrăni mecanismul odios pus la cale de Victor Ponta şi Antena 3. Cu fiecare zi în care nu le veţi oferi muniţie, vor deveni mai slabi şi mai nesiguri.”, a fost mesajul transmis de Ungureanu şefului statului.

Fostul premier s-a arătat, astfel, nemulţumit de o replică a preşedintelui.

„El ce a facut. Trebuia sa stearga eticheta de băsist pentru a fi acceptat de Blaga in calitate de candidat, trebuia sa ii dea o proba de buna credinta si anti-basasescu. Nu a avut curaj sa lovească direct in mine, s-a racorit ca un adevărat barbat pe o femeie”, a spus Traian Băsescu

Toate aceste replici vin în contextul în care Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea s-au atacat reciproc, în ultima perioadă, în mediul online.

Citeste si...
Traian Băsescu, atac la procurorul general. Iohannis, victimă colaterală

2 COMENTARII

  1. Cine nu fura si nu e nesimtit in tara asta ma gandesc ca Liviu Tudor West Gate si Bancorex…
    Liviu Tudor, cel mai mare proprietar de birouri, inchide prefabricate vest.

    Groparul bancii Unirea Liviu Tudor mai face o victima: inchide prefabricate vest.

    Prefabricate Vest, companie de traditie in domeniul constructiilor si producerii de bca din Romania, a fost inchisa in urma “managementului” performant al Monicai Tudor, sotia binecunoscutului secretar al clubului de la Roma, devalizatorul bancii Unirea si al Bancorex – Liviu Tudor.

    Cumparata pe nimic, Prefabricate Vest oferea de lucru pe vremea comunistilor catre 500 de angajati. Compania a fost preluata exclusiv pentru zestrea de terenuri aflata in proprietatea ei, terenuri pe care astazi Liviu Tudor a construit parcul de birouri West Gate si cu ajutorul carora a imprumutat de la Alpha Bank 200 de milioane de euro. Urmatoarea tinta a lui Liviu Tudor este probabil – dupa inchiderea prefabricate vest – nereturnarea catre Alpha Bank a celor 200 de milioane de euro luate cu complicitatea functionarilor acestei banci.

  2. Am scris de mult ca MRU nu merita nici o capa degerata, nu mai tin minte expresia, dar nu a fost de apreciere……acum imi amintesc de propunerea lui sa dea 15% (sau asa ceva) despagubiri celor din afara pentru proprietatile furate de comunisti, esalonate pe 12 ani… Jigodie ordinara! Necinstit! Nu cerusem nimic, dar m-a ofensat prin oferta lui jegoasa de mare shtab in trecurul lui dinainte de 1989!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.