Raiffeisen Bank a decis să ofere asistenţă personalizată în timp real afacerilor care au greutăţi semnificative în contextul pandemiei de coronavirus COVID 19

Astfel, Raiffeisen Bank a decis să amâne cu 3 luni ratele de capital şi să prelungească liniile de credit scadente în perioada următoare, scrie Mediafax.

„Raiffeisen urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei în această perioadă şi pregăteşte soluţii suplimentare pentru sprijinirea antreprenorilor cu credite în derulare. Raiffeisen Bank urmăreşte cu atenţie evoluţia situaţiei în această perioadă şi pregăteşte soluţii suplimentare pentru sprijinirea antreprenorilor cu credite în derulare”, a transmis banca, printr-un comunicat.

Pentru clienţii persoane juridice, banca a eliminat comisioanele pentru plăţile la POS-uri până la 30 aprilie 2020.

Citeste si...  Atenție: Poliția Română va face Big Brother cu noi

În cazul persoanelor fizice, Raiffeisen Bank le-a recomandat clienţilor afectaţi de coronavirus să activeze opţiunea de la creditele standard „vacanţa 3 rate”.

„Clientii persoane fizice ai bancii care au credite în derulare au, majoritatea, posibilitatea prevăzută deja în contracte, de a opta pentru o pauză de până la 3 luni la plata ratelor. În acelaşi timp, pentru clienţii care nu au o astfel de opţiune, dar au dificultăţi temporare la plata ratelor, vom găsi soluţii individualizate. Ambele categorii de clienţi sunt rugate sa sune la 0800800555 (de luni pânăvineri între 9.00-20.00)”, a transmis anterior banca.