Candidatul care deschide lista PNL la europarlamentare, Rareș Bogdan, a declarat joi, la Brăila, la un eveniment electoral cu activul de partid, că liberalii nu trebuie să se bucure pe 26 mai la ora 21.00 când se închide votarea și se anunță primele rezultate, ci trebuie să fie vigilenți până dimineața următoare pentru că se va încerca fraudarea alegerilor.

„La ora 21.00, Ludovic Orban va anunta un scor istoric. Dar noi nu suntem Mircea Geoana, noi nu ne vom bucura la 21.00, ne vom bucura la ora 04.00, pentru ca ei atunci incep sa fure, pana atunci ameninta. Bucurati-va la 4-5 dimineata, pana atunci supravegheati fiecare vot pentru ca sunt disperati si vor incerca sa fraudeze alegerilor cu jandarmeria si politia conduse de Carmen Dan. Sa nu va fie frica de ei, sa credeti in victoria noastra si sa nu uitati un lucru, in democratie hotii stau la puscarie. Nu acceptam decat victoria! Supravegheati urnele ca astia ne fura alegerile daca nu!”, le-a spus Rareș Bogdan liberalilor.

Citeste si...
Fierbinte! Marinela Niţu s-a dezbrăcat, din nou, la 43 de ani!

Pe 26 mai, românii sunt așteptați la urne pentru alegerile europarlamentare și pentru referendumul pe justiție convocat de Klaus Iohannis.