PSD acuză faptul că Guvernul Orban nu ar fi dorit cu adevărat eliminarea pensiilor speciale, pentru că dacă voia putea face acest lucru prin angajarea răspunderii, în opinia social-democraților. PSD spune totodată că va vota eliminarea sau, după caz, va propune impozitarea pensiilor speciale dacă legea va fi declarată neconstituțională de către CCR.

„PSD VOTEAZĂ ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE
Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale!

PSD acuză faptul că Guvernul Orban nu ar fi dorit cu adevărat eliminarea pensiilor speciale Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu NU vor!

Citeste si...
Gelu Diaconu cum arata punctajul tematic manipulator al PSD

Ne aşteptăm la orice din partea acestor demagogi şi o spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituțională și dacă vor fi ridicate obiecții de neconstituționalitate, nu vom renunța și vom impozita pensiile speciale!”, se arată într-un mesaj al PSD transmis vineri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.