Atunci când ai nevoie de mobilier industrial și comercial de cea mai bună calitate, dar nu știi de unde îl poți achiziționa, îți recomandăm să intri pe rafturionline.ro, universul mobilierului industrial și comercial de calitate. Aici vei găsi oricând, tot ceea ce ai nevoie pentru dezvoltarea afacerii tale.

Compania Frameworks, cea care deține acest magazin online, pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de rafturi metalice, rafturi depozitare pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazin, schelă aluminiu, schele mobile, miniplatformă, scări mobile cu platformă etc.

Această companie este reprezentatul exclusiv în România al brandului Cagsan, recunoscut în domeniul scărilor și al platformelor mobile din aluminiu. Produsele fabricate de acest brand sunt fiabile, rezistente și foarte durabile.

Datorită experienței de peste 10 ani în comercializarea și livrarea la nivel național a unor produse de înaltă calitate, specialiștii Frameworks sunt pregătiți să ofere clienților cele mai bune sfaturi în legătură cu amenajarea spațiilor comerciale cu diverse produse.

Așadar, dacă vrei să-ți amenajezi spațiul comercial, dar nu știi cum exact, apelează la specialiștii magazinului rafturionline.ro. Datorită sfaturilor oferite de aceștia, îți vei transforma spațiul comercial sau de depozitare într-un spațiu organizat, astfel încât angajații să lucreze cât mai eficient. În plus, vei îmbunătăți experiența clienților în alegerea produselor pe care le-ai pus la dispoziția lor.

Prin urmare, dacă vrei să deschizi un magazin sau să transformi și să folosești cât mai eficient spațiul de care dispui, apelează la această companie. Vei avea doar de câștigat. De îndată ce vei intra în magazinul online al acestei companii, vei descoperi și rafturi de mijloc, rafturi legume fructe, rafturi de panificație, rafturi pentru paleți, precum și echipamente și accesorii metalice (porți de acces, cărucioare, coșuri de mână, turnichete de acces, mese pentru casa de marcat).

Rafturionline.ro este un adevărat univers al mobilierului industrial și comercial de calitate. Așadar, te sfătuim să intri în acest magazin și să-ți alegi ceea ce-ți trebuie pentru a-ți pune la punct afacerea.

Cu siguranță știi că, pentru a transforma magazinul în unul de succes, trebuie să iei în considerare câteva aspecte importante. Chiar dacă magazinul pe care vrei să îl deschizi este unul de cartier, asemănător unui supermarket, trebuie să îl organizezi cât mai bine posibil pentru a-i determina pe viitorii clienți să cumpere.

Citeste si...
Cum se poate deschide cu succes un magazin de îmbrăcăminte

Cu cât mărfurile într-un magazin sunt mai bine organizate, cu atât sunt mai atractive pentru cumpărători. Prin urmare, trebuie să achiziționezi niște rafturi metalice special concepute pentru a fi folosite în supermarket-uri, magazine universale, pet shop-uri etc. Din acest motiv, înainte de a le achiziționa, trebuie să te informezi cu privire la modul de construcție, la materialele folosite și la destinația fiecărui raft în parte.

Achiziționarea rafturilor metalice corespunzătoare, te va ajuta să pui în practică câteva din strategiile folosite de marilor magazine. Așezarea corespunzătoare a produselor pe rafturi, vor atrage privirea clienților și îi vor face să cumpere în mod spontan, adică și produse pe care nu le au trecute pe lista de cumpărături.

Există o gamă variată de rafturi metalice, trebuie să alegi cu atenție. Însă, indiferent de rafturile alese, trebuie să știi că aceste produse sunt fabricate din tablă de oțel de 0.8 mm, cu ranforsare dublă, vopsită în câmp electrostatic. Fiecare poliță dispune de ranforsare dublă pentru a rezista cu succes la greutăți de până la 100 kg. Pentru a exista un echilibru, este indicat să așezi produsele pe suprafața întregii polițe.

După ce ai achiziționat rafturi pentru magazin, nu uita de rafturi pentru depozitare. Ele sunt necesare pentru a depozita marfa în mod corespunzător într-o încăpere special amenajată pentru asta.

Apoi, pune în coș diverse echipamente și accesorii pentru magazin. Vei avea nevoie de case de marcat, de cărucioare supermarket, coșuri cumpărături, șine de preț cu autoadezivă, cârlige pentru rafturi etc. Înr-un magazin sunt necesare echipamente și accesorii practice și moderne și multe alte lucruri pe care le poți achiziționa intrând pe site.

Dacă vrei să îți transformi magazinul într-unul de succes, nu ezita să faci cumpărături de calitate certificată. Odată ce vei folosi produsele cumpărate de pe rafturionline.ro, vei reuși să-ți amenajezi un magazin care va atrage toate privirile și îi va determina pe oameni să cumpere orice văd cu ochii.

Succesul unei afaceri începe cu o bună organizare. Folosește mobilierul comercial pus la dispoziție de compania Frameworks și bucură-te de succesul afacerii tale.

1 COMENTARIU

Comments are closed.