Cântăreaţa s-a sărutat cu o femeie în timpul unui concert… şi ce femeie!

Miley-Cyrus-Kissing-Katy-Perry

Debutul in muzica pop al lui Katy Perry va ramane in istoria showbiz-ului. Motivul? Vedeta se lauda atunci ca s-a sarutat cu o fata si ca i-a placut. 6 ani mai tarziu, Katy si Miley au transformat in realitate versurile atat de celebre in 2008.

Miley Cyrus este in plin turneu national si are un succes rasunator cu show-ul ei aproape erotic. Sute de mii de fani merg sa o vada pe fosta vedeta Disney facand gesturi obscene, cantand si dansand in costumatii sexy. Dar nu numai fanii cumpara bilet, ci si alte vedete.

miley-cyrus1

Printre starurile care au mers sa o admire pe Miley s-a numarat si Katy Perry, care s-a asezat strategic in primele randuri pentru a o admira pe Cyrus si a se bucura de spectacolul pus in scena de ea.

Incantata nevoie mare ca show-ul ei atrage nume mare din showbiz, Miley nu s-a putut abtine si a avut grija ca toata lumea sa scrie despre asta. Si cum altfel ar fi putut sa atraga atentia daca nu printr-un gest scandalos?

In timp ce canta piesa „Adore you”, fosta Hannah Montana a coborat de pe scena, i-a facut semn lui Katy sa se apropie de ea si s-a sarutat cu aceasta in vazul tuturor.

Desigur, fanii au fost pe faza si au filmat şi fotografiat momentul, care acum face inconjurul internetului si primeste fie laude, fie extrem de multe critici.

Citeste si...  GESTUL EMOŢIONANT făcut de familia Aurei Ion, în noaptea de Revelion