Casele de pariuri și-au schimbat ofertele pentru referendumul de duminică și a apărut un trend clar legat de cvorumul de prezență necesar validării scrutinului. La casa de pariuri eFortuna, estimările de vineri nu înclinau balanța decisiv: pariorii câștigau la fel de mulți bani

La casa de pariuri eFortuna, estimările de vineri nu înclinau balanța decisiv: pariorii câștigau la fel de mulți bani și dacă mizau că prezența la referendum va fi peste 29.5% și dacă mizau că prezența la referendum va fi sub 29.5%.

Cum pragul la referendum este de 30%, oferta de vineri a casei de pariuri arată că validarea scrutinului popular era o necunoscută.

Sâmbătă, casa de pariuri a venit cu o nouă ofertă, din care reiese că sunt mai multe șanse ca referendumul să fie validat.

Astfel, pariorii primesc o cotă de 1.65 dacă mizează pe o prezență la referendum de peste 34.5% și o cotă de 2.25 dacă pariază pe o prezență mai mică de 34.5% la referendum.

Citeste si...  Accident rutier mai puțin obișnuit a avut loc. Trei mașini de poliție s-au tamponat

De exemplu, dacă un jucător pariază 100 de lei că prezența va fi peste 34.5% la referendum, el va câștiga 165 de lei.

Pariorii vor câștiga însă mai mulți bani, adică 225 de lei, dacă pariază 100 lei că la referendum se vor prezenta mai puțin de 34.5% din alegători.

Și la alegerile europarlamentare agenția de pariuri eFortuna și-a revizuit cotele pentru prezență: jucătorii primesc, sâmbătă, o cotă de 1.65 dacă pariază la europarlamentare pe o prezență mai mare de 40.5% și o cotă de 2.25 dacă pariază pe o prezență sub 40.5%. Se prognozează, astfel, o prezența mai mare la europarlamentare față de cât se estima vineri, când cotele erau raportate la o prezență de 37.5%.

Prognozele de la casele de pariuri arată că referendumul ar putea fi validat

Noua ofertă de sâmbătă: