Bogdan Licu a declarat, la susţinerea interviului de la CSM, că procurorii „au fost lăsaţi în pielea goală” când protocoalele între parchet şi SRI au fost declarate neconstituţionale.

Bogdan Licu, candidat pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general, a declarat că parchetele au fost lăsate „în pielea goală ” după ce protocoalele între parchet şi SRI au fost declarate neconstituţionale, scrie MEDIAFAX..

Licu a susţinut în faţa membrilor CSM importanţa înfiinţării unui serviciu tehnic la nivelul Ministerului Public pentru suport tehnic.

„Eu sunt adeptul acestui serviciu. Trebuie să punem ceva în loc. Nu o să comentez niciodată deciziile Curţii Constituţionale, dar brusc am fost lăsaţi în pielea goală, îmi cer scuze de expresie, prin celebra sintagmă ”, a spus Licu.

Citeste si...  Acesta va fi browserul standard pentru telefoanele mobile Microsoft

La ieşirea de la interviul CSM, Bogdan Licu a ţinut să precizeze că a fost o exprimare nefericită, dar nevoia de un serviciu tehnic la Parchetul General există: „A fost o exprimare plastică şi îmi cer scuze pentru ea”.

În faţa membrilor CSM, Licu a declarat, de asemenea, că a fost membru al masoneriei până în 2012, dar şi-a dat demisia: „Am vrut să lămuresc acest lucru”.

Întrebat cât timp a fost în masonerie, Licu a răspuns: „Nu mai ţin minte exact, de prin 2003, 2004 până în 2012”.

Bogdan Licu a fost propus de ministrul Justiţiei pentru ocuparea funcţiei de prim-adjunct al procurorului general al României. Avizul CSM este unul consultativ, iar decizia finală aparţine preşedintelui României Klaus Iohanni

bogdan , licu