„Un dans cu prințul Charles te face să te simți mai bine decât dacă ai face sex”

charles_dance_04180800

Actrița Emma Thompson a afirmat că un dans cu prințul Charles, primul în linia descendenței la tronul britanic, te face să te simți mai bine decât o partidă de sex. Acest comentariu al Emmei Thompson a fost publicat de The Times care a scos un număr special dedicat prințului în vârstă de 64 de ani.

În paginile ziarului prințul Charles declară că toată viața a fost călăuzit de dorința de „a vindeca și a îndrepta lucrurile”. Prințul, care susține o serie de cauze umanitare și de mediu, precizează că este datoria lui să se îngrijească de toți britanicii și de viețile lor pentru a încerca să găsească o modalitate prin care să le îmbunătățească traiul.

În ceea ce privește dansul, Prințul de Wales nu se lasă niciodată rugat, fie că este vorba de un vals, un tangou sau ceva ce necesită mai multă improvizație, pe un ritm brazilian. Declarația Emmei Thompson explică de ce prințul nu are niciodată probleme în a-și găsi o parteneră de dans, se comentează în materialul publicat de Times.

Actrița în vârstă de 54 de ani, care este o prietenă a prințului Charles de mai mulți ani, nu s-a sfiit să glumească că ea a încercat de mai multe ori să-l seducă pe prințul moștenitor.

 

 

Citeste si...
Boris Johnson declară că este prematur să extimeze când se vor încheia restricțiile COVID