Cu toti detectivii, politistii si interlopii pusi pe urmele ei, Adina Samson, iubita primarului Gheorghe Nichita, s-a dovedit decisa sa puna punct relatiei cu primarul Iasiului asa ca isi cauta perechea pe site-uri matrimoniale. Satula de urmaririle, amenintarile si gesturile de violenta pe care le avea primarul fata de ea, tanara isi cauta activ un alt iubit pe site-uri de specialitate. Pentru spatiul online, Gheorghe Nichita nu s-a gandit sa angajeze un detectiv, eventual unul cu un catelus, asa cum erau cei care o urmareau la propriu pe blonda sa iubita.
 
Gheorghe Nichita
 
Pe site-urile matrimoniale, Adina Samson se prezinta drept o persoană ambițioasa, educata, respectuoasa, tandra, romantica și de încredere, printre ale carei pasiuni se afla inclusiv „ieșirea la restaurant”, calatoriile și shoppingul, dar si cititul, mersul la teatru sau opera. Ea precizeaza ca este in cautarea unei persoane deschise si sincere ca si ea. Isi doreste un iubit atletic, ambițios și amuzant, potrivit profilului sau pe unul dintre site-urile de specialitate.
Pe un alt site, Adina Samson cauta barbați singuri, cu vârste între 23 și 52 de ani, inclusiv pentru a-și face noi prieteni. Aceasta s-a logat ultima oară pe 16 martie, perioada in care Nichita inca o urmarea.
 
Iubita lui Nichita își cauta si un nou loc de munca si pare ca vrea sa scape nu doar de primarul Nichita ci si de primaria pe care acesta o conduce, unde ea lucreaza acum. Pentru a-si indeplini visul, Adina Samson si-a depus, în luna martie, CV-ul pe un site cu oferte de angajare. „Aș dori să lucrez în domeniul managementului calității, deoarece am pregătirea necesară și o experiența de peste trei ani în acest domeniu”, spune aceasta, arătându-se interesată inclusiv de oferte în București sau în strainatate. Tânara care lucreaza de noua ani în primarie a fost avansata, în vara anului trecut, în funcţia de şef Serviciu Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial, departament subordonat direct edilului Nichita. Conform ultimei sale declarații de avere, Adina Samson și-a cumpărat, anul trecut, o mașină Skoda Rapid în valoare de aproximativ 13.000 de euro și are bijuterii de 7.500 de euro. În 2013, a obținut de la primărie venituri salariale de 40.752 lei. 40,7 mii de lei a câștigat Adina Samson, în 2013, de la Primăria Iașiului, informeaza ziarulring.ro.
Citeste si...
Medicul Virgil Musta spune că există două Românii: Una îngrijorată şi cea laltă care se distrează