Gabriela Firea, edilul Capitalei, respinge informațiile potrivit cărora a pus la dispoziție un spațiu impropriu pentru medicii care răspund la Tel Verde.

“Resping cu fermitate informațiile neadevărate lansate în spațiul public de un politician, care afirmă că Primăria Capitalei, la solicitarea Ministerului Sănătății, a pus la dispoziție un spațiu impropriu pentru medicii care răspund cetățenilor la Tel Verde Covid, în cadrul Arenei Naționale”, a scris Firea pe pagina de Facebook.

Aceasta precizează că nu vor lucra “700 de medici simultan într-o încăpere mică și că” turele de lucru sunt stabilite de către Ministerul Sănătății, conform normelor de distanță obligatorie în caz de pandemie.

Totidată, ea precizează că Primăria Capitalei pune la dispoziție orice spațiu necesar, conform normelor, la Arena Națională.

Citeste si...  PNL îl acuză pe Ponta că a şters datoriile Rompetrol


“Sunt mii de metri pătrați. Iată în imagini alte săli care sunt amenajate pentru medicii de la Tel Verde. Firește, cu mese, scaune, la distanță. Si curățenie si dezinfecție de 3 ori pe zi”, spune Gabriela Firea.

Aceasta mai spune ca și-ar fi dorit să existe o minimă informare “înainte de a se formula acuzații nefindate”.

“Dar nu se putea strica o postare “bună” însă otravită, cu adevarul. Nu vă puteți abtine de la răutăți si atacuri politice nedemne nici măcar acum, pe timpuri atât de grele pentru întreaga omenire…”, a completat primarul general al Bucureștiului.