Simona Halep (22 de ani, locul 2 WTA) este cotată de specialişti ca a doua favorită la turneul de tenis US Open, care va începe luni.

halep5-765x421

Eliminată încă din turul II la New Haven, Simona Halep va lua startul, săptămâna viitoare, la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. În primul tur al acestei întreceri, constănţeanca o va înfrunta pe Danielle Rose Collins (20 de ani, SUA), o jucătoare care nu figurează în ierarhia WTA.

Halep nu are parte de un culoar favorabil la turneul american, urmând să o întâlnească în sferturile de finală pe Maria Şarapova, în cazul în care cele două jucătoare ar atinge această fază. Deşi Şarapova a învins-o, până acum, mereu pe Halep, specialiştii o văd pe româncă drept a doua favorită la câştigarea întrecerii, după Serena Williams. Jurnaliştii de la site-ul bleacherreport.com se arată convinşi că Simona Halep va juca finala la US Open.

”Simona Halep nu se ridică la nivelul Serenei Williams sau al Mariei Şarapova, dar asta se poate schimba la US Open. Anul acesta, românca a ajuns în finală la Roland Garros şi în semifinale la Wimbledon, astfel că pasul normal ar fi câştigarea unui turneu de Mare Şlem.

Simona are şanse foarte mari să-şi depăşească performanţa cea mai bună realizată până acum la US Open (n.r. – faza optimilor de finală). Credem că va juca finala”, a notat bleacherreport.com.

Citeste si...
Cele mai potrivite 4 momente pentru sex