Ungaria a fost favorita caselor de pariuri, statut pe care l-a confirmat la pauză, atunci când a condus cu 6 goluri. Presa din Ungaria, șocată de înfrangerea în fata României, la handbal

După primele 30 de minute al meciului cu România, Tomori şi colegele ei erau cu un pas în Main Round-ul Campionatului Mondial. Inclusiv la reluare, trupa antrenată de Kim Rasmussen a fost, aproape mereu, în avantaj, având două sau trei goluri în faţă! Finalul demenţial al meciului însă, pe care îl puteţi vedea aici, a adus o victorie de poveste pentru România şi un eşec usturător pentru Ungaria.

Presa din Ungaria, șocată în loc să meargă în Grupele Principale ale Mondialului, duminică, unguroaicele îşi vor începe parcursul în play-off-ul pentru locurile 13-16! Ziariştii de la „Nemzeti Sport“ au scris pe larg despre acest meci pe care l-au catalogat drept unul care a pus capăt viselor Ungariei la Campionatul Mondial. Ce au scris ziariştii maghiari? Visele noastre s-au terminat, România a câştigat în ultimele momente.

Citeste si...  Tigarile electronice, tot mai blamate. SUA impune reguli noi la comercializare

Echipa naţională a Ungariei a condus până în ultimele secunde, dar a pierdut dramatic calificarea în Grupele Principale ale Campionatul Mondial. România a câştigat bătălia încinsă pentru locul 3, după ce ambele naţionale au pierdut cu Spania şi cu Muntenegru. După pauză a început, practic, un nou meci pentru România, care a revenit incredibil. *Selecţionerul Rasmussen s-a certat în repetate rânduri cu arbitrii partidei. Neagu a decis totul în ultimele secunde, de la şapte metri.