Poză rară cu Mihaela Rădulescu din copilărie. Vedeta din juriul emisiunii “Românii au talent”, care în prezent locuiește la Monaco și se iubește cu Felix Baumgartner, a postat, de ziua fratelui ei, o fotografie pe care până acum nu au mai văzut-o decât cei din familie.

“La mulți ani, fratele meu bun și atât de drag! Au trecut… niște ani de la poza asta… dar te iubesc la fel! Să fii sănătos și mereu iubit de familia ta minunată!”, a scris Mihaela pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apar ea, la doar câțiva anișori, fratele ei Florin, doar puțin mai mare decât ea, și tatăl lor, care s-a stins în vara anului 2014, răpus de cancer, sub privirile ei și ținând-o de mână

Citeste si...  Fata Mihaelei Radulescu pare impietrita! Uite ce efect au avut operatiile estetice asupra chipului ei!

Ziua fratelui Mihaelei a fost ieri, 30 ianuarie, când Florin a împlinit 51 de ani. Cei doi au o relație foarte strânsă, Florin ajutând-o pe vedetă să-și amenajeze vila fabuloasă din Monaco, în 2016. Și soția lui, Anca Rădulescu, a pus atunci umărul la amenajarea și decorarea locuinței de vis a divei, dar rolul principal al Ancăi în viața Mihaelei este altul: ea este cea care se ocupă de machiajul îndrăgitei vedete ori de câte ori aceasta vine în țară, pentru filmări sau cu treburi personale.